CMF Confetti

Date of birth: 16 june 2020
Sex: Female
Hornlength / date:
Photo / date: 23-07-2021
Owner: Diepenhoek Texas Longhorns
Sale price: Not for sale
Registration nr NL: DK07189700046
Registration nr US: TLBAA C1324036
Omschrijving

CMF CONFETTI behoord tot de absolute top in onze veestapel. Een werkelijk schitterend getekend dier met een brindle kop, nek en poten. Mooie spots dansen over haar lichaam. Ze is bijzonder goed ontwikkeld en in het bezit van prachtige hoorns. Ze wijzen mooi naar achteren en de draai is al goed te zien. Ze heeft een duidelijk grotere horn-base, de dikte van de hoorns vanuit de kop gezien, dan haar moeder. En het mooiste komt nog. Ze heeft een afstamming om van te watertanden! Haar moeder CMF Easter Bunny heeft al heel veel prominente fokdieren en wereldkampioenen in haar pedegree. Allemaal grootheden die gefokt zijn door Darlene Aldridge van Star Creek Ranch Texas. Echter CMF Confetti heeft CMF T-Bone als haar vader en zijn moeder is voormalig wereldkampioene Sophisticated Stars in Style. En dan ook nog de geweldig mooi gestreepte stier X Star als zijn vader. De genenpoel wordt alleen maar mooier! Ook deze dieren zijn op Star Creek ranch gefokt.

Maar terug naar moeder CMF Easter Bunny. Haar beide ouders zijn als embryo naar Europa gehaald en ontwikkeld tot prachtige dieren met grote indrukwekkende hoorns. CMF Easter Bunny bezat op drie jarige leeftijd  al hoorns van  62 inches T2T. Haar afstamming is fenomenaal. Lees alles over deze koe op haar eigen pagina.

Vader CMF T-Bone brengt weer heel andere eigenschappen met zich mee. De fantastische kleuren, zijn “ brindle” = gestreept patroon, en spotjes , de kleine vlekjes op zijn lichaam. Hij heeft deze gewenste kleuren doorgegeven aan zijn dochter. Ook is hij verantwoordelijk voor de dikke “hornbase” die we bij CMF Confetti zien en natuurlijk ook zijn grote hoorns. En tel daar zijn droomafstamming bij op en je begrijpt waarom we zo trots zijn om deze dochter van hem bij ons op het bedrijf te hebben. CMF Me Oh My heeft bijna dezelfde afstamming als CMF Confetti. Zij komt direct uit grootmoeder CMF Starbase Fashion. Ze hebben wel beide dezelfde vader CMF T-Bone.

<-- Terug naar overzicht

Terug naar boven.