Diepenhoek Undercover

Date of birth: 22/03/2021
Sex: Female
Hornlength / date:
Photo / date: 04-10-2021
Owner: Diepenhoek Texas Longhorns
Sale price: Not for sale
Registration nr NL: Nl 595 114 168
Registration nr US: C1331008
Omschrijving

Diepenhoek Undercover is een zeer fraaie vrouwelijke Texas Longhorn pink. Ze is qua kleur bijna identiek aan haar moeder. Ze heeft ook de mooie Roan = schimmel vlekjes en het Brindle = getijgerd aan haar poten. Naar mate ze ouder wordt gaan deze spikkels en vlekjes zich meer op haar huid laten zien. Haar schattige kopje met rode oortjes heeft al fraaie hoorntjes waar we al het begin van een twist in kunnen zien. Dit zien we graag omdat Twisted Horns toch wel een kenmerk is waar we echt op fokken.

Haar moeder is Diepenhoek Unsuspected. Twee van haar zonen zijn al fokstieren op andere bedrijven. Zij is een nakomeling van onze eigen Diepenhoek fokkerij. Haar moeder is Diepenhoek Unshady en haar vader Diepenhoek John Wayne. Beide zijn als embryo aangekocht bij het befaamde topfokkerijbedrijf Dickinson Cattle in Amerika. Al deze dieren beschikken over mooi gedraaide = twisted hoorns. Dit vinden wij zeer gewenste hoorns. We proberen hier ook echt op te fokken.

Haar vader is Dirk’s Alejandro. Hij heeft nieuw bloed op onze ranch gebracht.  Deze stier heeft zijn eigen kwaliteiten. Hij heeft een uitzonderlijke goede afstamming met oa zijn grootmoeder Sequential X Stars die wereldkampioene is geweest. Zijn bouw is prima in orde, hij heeft grote hoorns die mooi naar boven wijzen, en bijzondere kleuren in zijn haarkleed.

Lees meer over deze dieren op hun eigen pagina’s.

Diepenhoek Undercover heeft een volle zus Diepenhoek Unusual.

<-- Terug naar overzicht

Terug naar boven.