Diepenhoek Unusual

Date of birth: 4 april 2020
Sex: Female
Hornlength / date:
Photo / date: 11 july 2020
Owner: Diepenhoek Texas Longhorns
Sale price: Not for sale
Registration nr NL: NL 595 113 817
Registration nr US:
Omschrijving

Diepenhoek Unusual  is een zeer fraai gebouwde sterke Texas Longhorn pink. Ze lijkt qua kleur heel veel op haar moeder. Ze heeft ook de mooie Roan = schimmel vlekjes en het Brindle = getijgerd aan haar poten en haar mooie rode oortjes. Naar mate ze ouder wordt gaan deze spikkels zich meer op haar huid laten zien. De hoorns staan mooi recht vanuit de kop naar buiten. We verwachten dat er een twist in komt.

Haar moeder is Diepenhoek Unsuspected. Twee van haar zonen zijn al fokstier op andere bedrijven. Zij is een nakomeling van onze eigen Diepenhoek fokkerij. Haar moeder is Diepenhoek Unshady en haar vader Diepenhoek John Wayne. Beide zijn als embryo aangekocht bij het befaamde topfokkerijbedrijf Dickinson Cattle in Amerika. Al deze dieren beschikken over mooi gedraaide = twisted hoorns. Dit zien we heel graag bij onze dieren.

Haar vader is Dirk’s Alejandro. Hij heeft nieuw bloed op onze ranch gebracht. Diepenhoek Unusual is zijn oudste nakomeling. Deze stier heeft zijn eigen kwaliteiten. Hij heeft een uitzonderlijke goede afstamming met zijn grootmoeder Sequential X Stars die wereldkampioene is geweest. Zijn bouw is prima in orde, hij heeft grote hoorns die mooi naar boven wijzen, en bijzondere kleuren in zijn haarkleed.

Lees meer over deze dieren op hun eigen pagina’s.

Diepenhoek Unusual heeft een volle zus Diepenhoek Undercover.

<-- Terug naar overzicht

Terug naar boven.