De laatste Tweets:
    Loading...
Tweet! Vindt ik leuk op facebook! Share op Linkedin

► Film impressie over Diepenhoek Texas Longhorns gemaakt door omroep Brabant. Klik hier om de film te bekijken

► Film gemaakt op de Olsthoorn Ranch, onze zakenpartner in Naaldwijk Nederland. Een gedeelte van onze Texas Longhorns loopt op dit bedrijf. Klik hier om de film te bekijken.

► Deze link gaat naar Dickinson Cattle Barnesville Ohio Amerika. We hebben deze film zelf in 2010 gemaakt en er een passend muziekje inclusief koeiengeluid van de Magnificant Seven onder gezet. Embryo's uit deze dieren hebben aan de basis gestaan van de Texas Longhorn kudde bij Diepenhoek Texas Longhorns.

► AmericasHeartland is een Amerikaans televisieprogramma. Elke week wordt een bedrijf voorgesteld. Deze keer Dickinson Cattle in Ohio.Intro en dan bij 1.30 minuten begint de Ranch special. Klik hier om naar de special te gaan.

Binnenkort meer foto's en filmpjes van onze Amerika reizen. Oude cowboystadjes zoals Cody en Jackson Hole in Wyoming en de The Black Hills, Sedona rodeo's, Fort Worth, saloons, Texas longhorn show, Chisholmtrail, Wichita Refuse, Country and Western museum in Oklahoma City en Buffalo Bill Best Western Museum in Cody, Old Trail museum in Cody, Pioneermuseum in Montpellier, homestead in de Badlands en more. En natuurlijk heel veel foto's van Texas Longhorns die we op verschillende fokbedrijven gemaakt hebben. 

 

 

Terug naar boven.