Diepenhoek Unshady

Date of birth: 8 August 2010
Sex: Female
Hornlength / date: 139 cm 54.70 inches 27 June 2014
Photo / date: 18 May 2015
Owner: Diepenhoek Texas Longhorns
Sale price: SOLD
Registration nr NL: NL 691 973 502
Registration nr US: US 255705
Omschrijving

De vader van Unshady is Shadowizm. De moeder is Ungunna. Unshady zelf is wit met heel veel kleine rode spikkels op haar gehele lichaam. Ze heeft een zwarte neus. Dit kan erop duiden dat ze in de toekomst nog donkerder van kleur wordt. Op jonge leeftijd zag ze er veelal wit uit. Onder haar haren zag je echter al de rode kleine spikkels zitten. Toen ze verder uitgroeide werden deze plekjes mooie spikkels. Ze is een zeer sterk bespierde koe. Ze heeft een uitgebalanceerd lichaam dat lang is met een rechte rug. Unshady heeft mooi gedraaide hoorns.

Ze is de moeder van Diepenhoek Unshadyizm. Zij heeft de lengte van haar moeder. Er zijn drie kalveren binnen ons embryo programma uit haar geboren. Diepenhoek Unforgettable, Diepenhoek Unsuspected en Diepenhoek Brad Pitt. De vader is Diepenhoek John Wayne. Momenteel loopt ze weer samen met John Wayne in de wei.

Toen we deze embryo’s in 2008 kochten hadden we al erg veel vertrouwen in deze combinatie. In 2010 zijn we weer naar Dickinson Cattle in Amerika geweest om naar Ungunna en Bella Bellucci te gaan kijken. Het bevestigde onze grootse verwachtingen.Unshady heeft 2 volle zussen, Diepenhoek Unshadow en Diepenhoek  Unshadowy. We hopen dat deze drie zussen net zo goed worden als Bella Bellucci. Tot op heden ziet het er goed uit ! We hebben ook nog twee volle broers : Diepenhoek Kevin Costner en Diepenhoek Henry Fonda. Beide hebben het “brindle”, het getijgerde op hun vel. We zijn erg tevreden met deze koe familie. We kijken met belangstelling uit naar de toekomstige kalveren uit deze familie. Ze zijn onderweg !!!!!

Pedigree
Diepenhoek Unshady

<-- Terug naar overzicht

Terug naar boven.