Ons aanbod in sperma

We hebben sperma te koop van Diepenhoek John Wayne. Dit sperma is gecertificeerd voor alle Europese landen. We werken samen met KI Samen die voor ons de export en transport naar de buitenlandse KI's verzorgt. Klik hier voor sperma te bestellen. 

Diepenhoek John Wayne is de eerste Texas Longhorn stier die in Europa geboren is en geregistreerd is als K.I. stier in het Amerikaanse stamboek voor Texas Longhorns. Alle kalveren die in de toekomst in Europa geboren gaan worden, kunnen volledig geregistreerd worden bij ITLA en/of  TLBAA. Diepenhoek John Wayne heeft een volledig Amerikaanse afstamming en heeft  de beste dieren van het ras in zijn afstamming. Diepenhoek John Wayne zelf is dieprood met vele kleine vlekjes over zijn gehele lichaam. Dit noemen we “ Red and White spotted ”. Zijn lichaamsbouw is zeer correct. De hoorngroei ziet er zeer goed uit. Hij was de eerste stier in Europa die de mijlpaal van 70 inches T2T bereikt heeft. Hij vererft de zeer mooie gedraaide dikke Twisted horns. Zijn kalveren zijn zeer mooi getekend met veel spikkels en vlekken.

Zijn vader is Tempter. Bekijk hier de informatie over zijn afstamming, hoorngroei en nakomelingen. Prachtig om te zien hoe een klein stiertje in de loop van de tijd veranderd van haarkleur en hoe zijn hoorngroei ontwikkeld.

 

Zijn moeder is Fickle Miss. Zij was een van de populairste koeien in Amerika waar embryo’s uit verkocht werden. Zij is de eerste koe in Europa die de mijlpaal van 80 inches T2T heeft behaald. Ook is zij de enige Texas Longhorn koe in Europa die meegedaan heeft aan de Horn Showcase in Amerika. Dit is het jaarlijkse wereldkampioenschap voor Texas Longhorn koeien. Ze behaalde een prachtige vierde plaats in haar catagorie. Meer informatie over Diepenhoek Miss Temptation vind u hier.

 Op onderstaand filmpje kunt u John Wayne zien temidden van de kudde.

 

Klik op de foto en u ziet de pedegree en beschrijving  van Diepenhoek John Wayne.

John Wayne zal dat doen waar de Texas Longhorns voor geroemd worden; hij geeft gedraaide dikke lange hoorns en meerdere verschillende kleuren bij de nakomelingen. Deze zijn het overtuigende bewijs van zijn fokkracht. U kunt hier uw bestelling plaatsen.

<-- Terug naar overzicht

Terug naar boven.