Hoe kom je daar zo bij Wendy? Met het vooruitzicht dat vrienden of familie op bezoek komen ben ik helemaal in mijn nopjes.

Welke gerechtjes ga ik maken? Hoe ga ik ze presenteren? Heb ik nog leuke attributen om het sfeervol aan te kleden? En dan het liefst buiten! Een barbecue, een borrel bij een kampvuurtje, koken op kampvuur of samen eten aan een lange tafel. 

Een gezellig samenzijn, een goed gesprek met een hapje en drankje on the side. Het gevoel van samenzijn, groepsontwikkeling en teambuilding hebben vanuit mijn Scoutingachtergrond altijd erg aangesproken.

Deze interesses samen maakt dat ik tot het concept BuitenEten ben gekomen. Een kwalitatief buitenprogramma voor zowel de zakelijke als particuliere gast.

Samen met groepen koken op kampvuur. De verse ingrediënten, kookmaterialen staan klaar. De recepten getest op het houtvuur en natuurlijk voorgeproefd. De drankjes in de ijsbakken, de tafel gedekt. Klaar om de gasten te ontvangen. Lekker buiten bezig zijn. Dat samen met een leuke groep vrienden, familie of een team van collega’s maakt het compleet. Het is mooi om ieders kwaliteiten te benutten, samen iets moois creëren en te zien dat iedereen om je heen geniet. Daar krijg ik positieve energie van.  www.buiteneten.nl

 

 

Terug naar boven.