De Longhorn Ranch is de thuislocatie van BuitenEten. De faciliteiten van de Ranch en de activiteiten van BuitenEten zorgen samen voor een bijzondere dynamiek. Op een unieke locatie op de grens tussen Brabant en Limburg. Voor groepsuitjes, kookworkshops, teambuilding, verhuur van Tuk Tuks, e-choppers en tandems, vergaderen, excursies en de verkoop van ons eigen Texas Longhorn vlees ben je bij ons op het juiste adres. 

De Longhorn Ranch is het familiebedrijf van de familie Adriaans. Breng je een bezoek aan De Longhorn Ranch, dan zet je en stap in het oude wilde westen. De Longhorn Ranch is de enige locatie in Nederland met een kudde van de unieke Texas Longhorn runderen.

Marianne is de gastvrouw van De Longhorn Ranch. Vol passie en enthousiasme vertelt ze o.a. het verhaal hoe de Texas Longhorn runderen in Nederland zijn gekomen. Marianne verzorgt de excursies op de ranch.

Wendy houdt zich bezig met de dagactiviteiten op De Longhorn Ranch, met haar bedrijf BuitenEten geeft ze workshops koken op kampvuur. Neemt u contact met ons op, dan zul je Wendy aan de telefoon krijgen. Zij zal je informeren over de beschikbaarheid en mogelijkheden op de Ranch.

Terug naar boven.