De laatste Tweets:
    Loading...
Tweet! Vindt ik leuk op facebook! Share op Linkedin

Te koop

Diepenhoek Texas Longhorns  is sinds 2007 actief in de fokkerij  van Texas Longhorns. Via onze kennis en diensten willen wij een totaalpakket  bieden voor onze klanten.   

We zijn het eerste bedrijf in Europa  waar u zowel dieren , embryo’s als sperma  kunt kopen.  Ons fokdoel is om dieren met  grote hoorns , fantastische kleuren, een uitgebalanceerd type in combinatie met  een zachtaardig  karakter en dat allemaal uit bewezen  Amerikaanse  koefamilies.   

De  onderstaande dieren gaan de basis vormen voor onze kudde waarmee we gaan werken.

Voor meer informatie en de afstamming  kunt u op de foto klikken.

Onze  dieren zijn 100 % Texas longhorn en geregistreerd in het Amerikaanse stamboek voor Texas Longhorns. Nakomelingen van onze dieren kunnen zonder problemen geregistreerd worden bij ITLA en/of TLBAA.

We werken er hard aan om deze website up to date te houden. Dit doen we door de afstamming te publiceren en regelmatig nieuwe foto’s en hoornmetingen te plaatsen.

Wij leveren dieren, sperma en embryo’s in geheel Europa. We bemiddelen ook in de aan- en verkoop van Texas longhorns van collega fokkers in heel Europa.

Op dit moment hebben we diverse mannelijke en vrouwelijke dieren te koop. Stuur ons een e-mail en u ontvangt foto's , afstamming en verdere informatie over deze dieren.

Geniet van onze website en bij interesse bel ons of kom zelf de dieren bekijken.

Terug naar boven.