Texas Longhorn vlees

Rundvlees van de bovenste plank. Het smakelijke stukje rundvlees uit Someren heeft een mooi gemarmerde en grove structuur, met een donker rode kleur.

Het Texas Longhorn vlees onderscheidt zich door uitzonderlijke kwaliteit en smaak. In de smaak van het vlees zal je iets wat wild achtige smaak ontdekken. De authentieke smaak die uit het gangbare rundvlees is verdwenen.

De Texas Longhorn runderen grazen jaarrond buiten op De Longhorn Ranch in Someren. Ze kunnen naar binnen in de kapschuur om beschutting te zoeken.

Als het rund tussen de 2.5 en 3 jaar oud is, is het vlees van beste kwaliteit. Gemiddeld worden er 2-4 runderen per jaar geslacht. Het dier wordt volgens de Amerikaanse manier geslacht. Dit wil zeggen dat u bij ons onder andere terecht kunt voor een Brisket, Eye of round, Tri-Tip, Mock Tender, Flat Iron, Picanha, Skirtsteak, Sirloin, Bavette, Longhorn chuck, Longhaas, Picanha en natuurlijk ook voor de T-bone en Tomahawk steak en onze heerlijke Texas Longhorn Burgers. Deze delen zijn uitermate geschikt voor Low en Slow barbecueën.

Maar ook voor vlees voor thuis bent u op het goede adres. Kogelbiefstuk, biefstukpuntjes, biefstuk of rosbief, we hebben het allemaal.  Heerlijke malse ossenhaaspunt of een chuck tender. Ossobucco maar ook voor stoofvlees, gehakt , lever en natuurlijke onze overheerlijke Texas Longhorn burgers bent u op het goed adres. Zelfs de staart voor heerlijke ouderwetse soep kunt u bij ons kopen. Het hele dier wordt van kop tot staart gebruikt. Dit past uitermate in onze filosofie hoe we uit respect voor onze dieren met ze om willen gaan. Zelfs de schedel krijgt een nieuwe bestemming. Deze zijn ook bij ons te koop.

In Nederland is de Longhorn Ranch het enige bedrijf met een kudde van het Texas Longhorn ras, waardoor vlees van dit rund erg exclusief verkrijgbaar is.

Lees meer over ons vlees, het actuele aanbod en hoe u kunt bestellen onder het kopje:  Vleesverkoop boven in deze pagina.

Heeft u interesse in een echte Texas Longhorn schedel of een Headmount kijk dan boven aan deze pagina: Hoorns. Daar vind u informatie over hoorns maar ook ons actuele aanbod.

 

Terug naar boven.